Sajarah Glorious

1983

26

Ngadegkeun perusahaan dagang pikeun bahan tahan cai.

1984

25

Tim pamasangan sareng pangropéa waterproof didirikan.

1986

24

Ngadegkeun tim panalungtikan sareng pamekaran bahan.

1988

23

Réngsé 32 wangunan proyék rékayasa waterproof.

1990

22

Mimitian ngalaksanakeun proyék anti bocor dina industri akuakultur.

1993

21

Mimitian ngalaksanakeun proyék rékayasa lingkungan pertambangan.

1995

20

Mimitian ngalaksanakeun proyék waterproofing rékayasa torowongan.

1998

19

Mimiti ngalaksanakeun karya waterproofing pikeun proyék TPA.

2001

18

Reistered salaku produsén bahan polimér.

2002

17

Dileler kualifikasi waterproof wangunan.

2003

16

2m lebar PVC mémbran roll garis produksi.

2005

15

8m lebar HDPE garis produksi geomemrbrane.

2008

14

Pabrik ancur ku gempa bumi WenChuan.

2010

13

Diwangun deui pabrik anyar, 15000 sqm.

2013

12

Ngadegkeun lab test urang sorangan.

2014

11

Meuli kantor anyar, 700sqm.

2015

10

Dijieun software pikeun manajemén jual geomembrane.

2016

9

7m rubak mémbran niupan garis produksi.Kapasitas 3 juta méter pasagi per taun.

2016

8

Dileler kualifikasi waterproof tingkat kahiji.

2016

7

A bertulang PVC & TPO garis produksi dimimitian digawé, kapasitas 2 juta méter pasagi per taun.

2017

6

3m rubak non-aspal timer napel parabot produksi roll waterproof dimimitian operasi, kapasitas 2 juta méter pasagi per taun.

2018

5

Dileler kualifikasi panyalindungan lingkungan.

2019

4

Lisensi usaha diropéa, modal kadaptar $ 15 juta.

2020

3

Dileler ISO9001: 2015 Kualifikasi Manajemén Kualitas.

2020

2

Dileler ISO40051: Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan Pekerjaan 2018.

2020

1

Dileler ISO14001: 2015 Kualifikasi Lingkungan.System.