Tékstur HDPE Géomembrane (Poliétilén Kapadetan Tinggi)

Mangpaat

● Surface Tipe: Lemes, Textured, Pasir finish

● Pilihan Bahan:HDPE,LLDPE MDPE jsb
● Kandel: 1.0mm(40mil),1.2mm(45mil), 1.5mm(60mil)2.0mm(80mil) atawa ngaropéa
● Width: 5.8m (19ft), 8m (26ft), atawa ngaropéa
● Warna: Hideung, Bodas atawa ngaropéa
● Nangtung: GRI-GM13, CE, ISO9001


Bubuka produk

Tag produk

Textured High-Density Poliétilén

HDPE geomembrane liners mangrupakeun produk pikaresep keur pinding proyék.Liner HDPE tahan ka seueur pangleyur anu béda sareng mangrupikeun liner geomembrane anu paling seueur dianggo di dunya.Sanajan HDPE geomembrane kirang fléksibel ti LLDPE, éta nyadiakeun kakuatan spésifik luhur sarta bisa tahan hawa nu leuwih luhur.Sipat-sipat résistansi kimiawi sareng ultraviolét anu luar biasa ngajantenkeun éta produk anu paling murah.

TRUMP ECO TEK

Geomembrane tékstur Trump Eco nyaéta aco-extrudedtextured high-density polyethylene(HDPE)geomembrane available on one or both sides.ltis dijieun kalawan résin kualitas pangluhurna diformulasi sacara husus pikeun géomémbran fléksibel.Produk ieu dianggo dina aplikasi anu ngabutuhkeun résistansi gesekan, résistansi kimia anu saé sareng sipat daya tahan.Spésifikasi produk ieu cocog sareng GRI-GM13.Sisi Tunggal (SST) sareng Dua Sisi (DST).

Harta anu diuji METODE UJI Frékuénsi UNITENGLISH (METRIC) VALUEENGLISH(METRIC)
KandelBacaan individu panghandapna ASTMD 5994 unggal roll mil (mm) 100(2.50)90(2.25)
Kapadetan ASTMD 1505 200.000 Ib (90.000 kg) Glcm3(mnt) 0.940
Sipat Tensile (Unggal Arah)Kakuatan dina putus

Kakuatan dina ngahasilkeun

Elongation di Break

Elongation dina ngahasilkeun

ASTM D 6693, Tipe lvDumbell.2 ipmGL2.0in (50mm)

GL 1.3 inci (33mm)

20.000 lb (9.000 kg) lb/lebar (N/mm)lb/lebar (N/mm)

%

%

150 (26)210(37)

100

12

Résistansi cimata

ASTMD 1004 45.000 lb (20.000 kg) lb (N) 70(311)
Résistansi tusukan ASTM D 4833 45.000 lb (20.000 kg) lb (N) 150(667)
Kandungan Karbon Hideung ASTMD 1603*/4218 20.000 lb (9.000 kg) %(rentang) 2.0-3.0
Karbon Hideung dispersi ASTM D 5596 45.000 lb (20.000 kg)   Catetan")
Asperity Jangkungna ASTMD 7466 Gulungan kadua mil (mm) 18 (0.45)
Beban Tensile Konstan Notched(2) ASTM D 5397, Appendix 200.000 Ib (90.000 kg) hr 500
Waktu Induksi Oksidatif ASTM D 3895.200 "c; o2. 1 atm 200.000Ib(90.0O0kg) hr > 100
DIMENSI ROLL has
Gulung Lenath(3) Dua Sisi Textured ft (m) 164(50)
Tunggal Sisi Textured ft (m) 164(50)
Gulungan Lebar(3) ft (m) 19 (5.8)
Roll Area Dua Sisi Textured f2(m2) 3.116 (290)
Dua Sisi Textured f2(m2) 3.116 (290)

Catetan:

Gulungan Panjang sareng lebar gaduh kasabaran 士1%.

HDPE Smooth sayogi dina gulungan anu beuratna sakitar 1,598 Ib (725 kg).

Kabéh géomémbran mibanda stabilitas diménsi 2% nalika diuji nurutkeun ASTMD 1204 jeung LTB tina .77'C nalika diuji acsoding to ASTMD746.

Data ieu disayogikeun pikeun tujuan inpormasi wungkul.TrumpEco ngajadikeun euweuh jaminan asto suiltabiliy atawa fineness pikeun pamakéan husus atawa merchantability sahiji produk dimaksud, euweuh jaminan hasil nyugemakeun tina reliance kana informasi ngandung atawa rekomendasi jeung disclaims liabilities tina hasilna leungitna atawa karuksakan, Inpo ieu bisa dirobah tanpa aya bewara. , mangga parios kalawan kami pikeun apdet ayeuna.

Aplikasi

  • Kolam irigasi, saluran, solokan & waduk cai
  • Tambang tumpukan leach & slag tailing balong
  • Lapangan golf & balong hiasan
  • Sél TPA, panutup, & tutup
  • Laguna cai limbah
  • Sél / sistem ngawadahan sekundér
  • Ngawadahan cair
  • Ngawadahan lingkungan
  • Remediasi Taneuh
2
1
3
4

Catetan Téknis

  • HDPE mangrupikeun produk anu téknis pisan pikeun dianggo.Ieu kudu dipasang ku teknisi las Certified ngagunakeun parabot las husus pikeun mastikeun kinerja.
  • Pamasanganna sénsitip kana suhu sareng cuaca goréng.
  • 40 mil HDPE liner merlukeun usaha tambahan pikeun mastikeun yén subgrade aya dina kaayaan alus teuing.Cocog salaku pamutahiran ti produk sapertos 20 mil RPE pikeun pamasangan anu langkung ageung sareng mangrupikeun liner wadah sekundér anu saé dina sistem multi-lapisan (contona; subgrade, lapisan geotextile, lapisan HDPE 40 mil, lapisan bersih drainase, lapisan HDPE 60 mil. , lapisan geotextile, eusian.)
  • 60 mil HDPE liner teh pokok industri jeung cocog pikeun kalolobaan aplikasi.
  • 80 mil HDPE liner mangrupakeun desain kandel pikeun subgrades leuwih agrésif.

Ngaran Produk

Jumlah Angkatan

Tipe File

Ngundeur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali