Ngaropéa TPO Mémbran pikeun Hateup sareng Gedong Waterproofing

TPO hateup mémbran

Mangpaat

 

● Tipe: bertulang, Fleece Nyieun, Self napel, homogen
● Kandel: 1.0mm (40mil), 1.2mm (45mil), 1.5mm (60mil) atawa ngaropéa
● Lebar: 2m (6.6ft), 3m (10ft), 4m (13ft) atanapi ngaropéa
● Warna: Bodas, Gray atawa ngaropéa
● Standar: GRI-GM13, CE, ISO9001


Bubuka produk

Tag produk

TPO geomembrane

TPO mémbran waterproofing, nyaéta thermoplastic polyolefin waterproofing mémbran, éta dumasar kana thermoplastic polyolefin (TPO) résin sintétik nu ngagabungkeun étiléna propiléna karét jeung polipropilén jeung téhnologi polimérisasi canggih, nambahkeun antioksidan sarta anti sepuh agén.Mémbran waterproof anyar dijieunna tina softener bisa dijieun tina serat poliéster lawon bolong salaku bahan tulangan internal pikeun nyieun bertulang mémbran waterproof.Ieu mangrupakeun polimér sintétik waterproof mémbran waterproof produk.

Dina aplikasi praktis, produk ngabogaan ciri komprehensif ngeunaan anti sepuh, kakuatan tensile tinggi, elongation badag, konstruksi hateup baseuh, teu perlu pikeun lapisan pelindung, konstruksi merenah tur euweuh polusi.Ieu cocog pisan pikeun roofing hemat energi lampu sarta wangunan pabrik skala badag.Jeung lapisan waterproof wangunan ramah lingkungan.

Nomer séri proyék indéks
H L P
1 ketebalan lapisan résin base ban panengah -- 0.40
2 Sipat tensile Gaya tarik maksimum/(N/cm)≥ -- 200 250
Kakuatan Tensile / MPa≥ 12.0 -- --
Elongation dina gaya tensile maksimum /% ≥
Elongation dina putus /% ≥ 500 250 --
3 Laju robah dimensi perlakuan panas /% ≤ 2.0 1.0 0.5
4 Suhu rendah bending -40 ℃ Taya retakan
5 Teu tembus 0.3MPa, 2h waterproof
6 Résistansi dampak 0,5kg.m, 2h teu tembus
7 Beban antistatik -- -- 20kg henteu nyerep cai
8 Laju nyerep cai (70 ℃ 168h) /% ≤ 4.0
9 Kakuatan cimata trapezoidal / N≥ -- 250 450

APLIKASI

  • Tambak Irigasi, Kanal, Waduk, & Parit
  • TPA & Terusan
  • Aplikasi Pertanian
  • Aplikasi Municipal
  • Budidaya & Hortikultura
  • Liners & nyertakeun
  • Liners TPA, Panutup, & Caps
  • Ngawadahan Cairan
  • Ngawadahan sekundér
  • Liners Laguna Wastewater
  • Ngawadahan Runtah Sato
  • Pertambangan-Numpuk Leach & Slag Tailings
  • Liners pikeun Lapangan Golf & Tambak Dekoratif
  • Waduk Cai Inuman
  • Tangki Linings
  • Brine & Aplikasi Cai olahan
  • Cai & Pangolahan Limbah & Ngawadahan
  • Aplikasi Industri
  • Ngawadahan Lingkungan
  • Remediasi Taneuh
tpo
TPO 应用4
222222
H6f02eb2076fc454a9279a4d27a6b493ey
Accessory
Accessory1

Naha Milih Kami

  • Tim profésional

    Langkung ti 30 taun pangalaman, kami salawasna tiasa mendakan solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

  • Tanggapan Gancang

    24*7 palayanan.

    Anjeun bakal salawasna meunang jawaban dina 6 jam.

  • Amanah

    Urang janji pikeun nyadiakeun produk sakumaha per sampel sarta sarat anjeun, moal curang klien nanaon.

  • Solusi One Stop

    Ti mimiti nepi ka ahir, urang ngurus unggal hambalan dina proyék Anjeun.

  • Sampel Gratis sareng Kustomisasi Tinggi

    Sampel bakal gratis kanggo anjeun, sareng liner produk sakumaha ukuran hateup sareng balong anjeun.

  • Bébas Service Niley-ditambahkeun

    Milarian solusi anjeun mangrupikeun léngkah anu munggaran, langkung seueur jasa (rojongan téknis, pituduh konstruksi jsb) bakal nyayogikeun anjeun pas.

Fitur

  • Gampang dipasang kalayan integritas sistem anu saé, sababaraha asesoris.

  • kakuatan tensile alus teuing, résistansi tearing jeung kinerja lalawanan penetrasi.
  • Taya plasticizer.Aranjeunna parantos diuji salaku gaduh résistansi anu saé pikeun sepuh termal sareng ultraviolét, awét sareng kakeunaan.
  • Las-hawa panas.Kakuatan mesek sendi luhur.
  • Laju las gancang.
  • Ramah lingkungan, 100% didaur ulang, tanpa klorin.
edd80da6
cca6bd83

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali