FAQs

Naon kaunggulan anjeun?

Kauntungan utama kami nyaéta harga kompetitif.kualitas sareng kapasitas.

Sabaraha taun anjeun dina widang ieu?

Kami parantos nyayogikeun solusi waterproofing saprak 1983 sareng manufaktur geosynthetics & bahan waterproofing makromolekul saprak 2001

Produk naon anu anjeun tiasa nyayogikeun?

HDPE geomembrane TPO mémbran roll, PVC mémbran roll, tékstil EPDM mémbran roll jeung asesoris séjén kawas sudut jero sarta sudut luar

Naha anjeun nyayogikeun sampel gratis?

Leres, kami nyayogikeun conto gratis.

Dupi anjeun ngecas pikeun sampel?

Kami nyayogikeun sareng ngintunkeun conto gratis.

Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sarat konsumén '?

Pasti, urang tiasa sareng ngalakukeun kustomisasi nurutkeun sarat konsumén urang.

Kumaha carana abdi tiasa percanten kualitas anjeun?

1. Urang ngahasilkeun 100% kana spésifikasi customer urang;

2. Urang sasuai jeung standar ASTM & CE;

3.We geus ogé ngadegkeun sistem kadali kualitas sarta nguji sarta mariksa produk saméméh kiriman.

Naha harga anjeun kompetitif?

Urang reueus Sunan Gunung Djati dina harga kalapa kami cocog kualitas unggul kami nyadiakeun klien kami.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Sacara umum, butuh 2-5 dinten saatos deposit dikonfirmasi

Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Urang ngabagéakeun kunjungan ka pabrik urang.Nanging, ayeuna kusabab COVID-19 kami nawiskeun tur online di pabrik kami.