proyék pertambangan

Aplikasi:Proyék budidaya

Pamakéan produk: HDPE geomembrane, 1.5mm

Méter pasagi: 15000 méter pasagi

HDPE geomembrane ieu loba dipaké dina aquaculture, irigasi tatanén jeung ditches.Lake bendungan rembesan project.Its alus teuing kinerja waterproof, résistansi cuaca, résistansi korosi geus meunang kapuasan jeung pangakuan sadaya konsumén.

Tempo leuwih rinci ngeunaan proyék ieu ku handap gambar

Chengfei Grup 620 Pabrik Gedong Proyék Waterproofing Surface (PVC)