Warta

  • Single Ply Membranes

    Mémbran Lapis Tunggal

    Lamun anjeun ngawangun hiji imah, kumaha carana sangkan hateup waterproofing ?Naha teu coba single ply membrane?Mémbran Lapis Tunggal nyaéta lambaran karét sareng sintétik sanés anu tiasa dibalékeun, diikat sacara mékanis, atanapi sacara kimia dipatalikeun kana insulasi nyiptakeun ...
    Maca deui
  • Roofing Membrane

    Mémbran hateup

    Thermoplastic polyolefin (TPO) mémbran roofing single-ply mangrupakeun salah sahiji produk roofing komérsial panggancangna tumuwuh sarta geus meunang pujian sakuliah dunya pikeun loba kinerja sarta instalasi kaunggulan maranéhanana.Nalika paménta ningkat pikeun reflektif panas sareng énergi ...
    Maca deui
  • Roofing wateproof solution

    solusi waterproofing roofing

    Sistem hateup hirup Bahan polimér tina mémbran waterproofing TPO PVC EPDM gaduh sababaraha kagunaan.Salah sahiji pamakéan misalna pikeun roofs waterproof pikeun nyieun kebon hateup, ogé katelah roofs hirup.Kebon hateup lengkep kalebet sistem irigasi sareng drainase ogé barr akar ...
    Maca deui
  • Naha HDPE Geomembrane Populer pikeun Pinding Tambak

    Kalayan kamajuan téknologi, rupa-rupa produk dina industri plastik parantos mekar sareng Geomembrane mangrupikeun salah sahijina.Geomembranes HDPE dianggap pohara kapaké dina ngadalikeun migrasi cairan dina proyék-proyék jieunan manusa.Éta dijieun tina bahan sintétik a ...
    Maca deui
  • Kumaha carana sangkan lapangan golf jeung balong waterproof?

    Sababaraha balong lapangan golf sareng situ di sakumna dunya ngalaman kasusah pikeun nahan cai.Biasana pilihan anu paling murah nyaéta ngajajar balong lapangan golf kalayan liner geomembrane kualitas luhur.Salaku produsén polimér profésional dina sagala jinis liner balong, Trump Eco kaluar ...
    Maca deui
  • Pameran Dagang Nyiptakeun Langkung seueur Kasempetan

    The 12th International Gedong jeung Bahan Dekorasi Expo diayakeun di Kunming, Yunnan ti 29 nepi ka 31 Juli 2021. Pameran ieu dibagi kana aula téhnologi cai kota, aula énergi héjo, aula bahan waterproof polimér, wangunan aula sains jeung téhnologi, panto an.. .
    Maca deui
  • BANGUNAN SISTEM ANTI SEEPAGE PIKEUN INDUSTRI PERTAMBANGAN FOSFOGYPSUM

    Kalayan perkembangan pesat industri, polusi sareng cilaka lingkungan janten langkung parah.Masalah lingkungan sapertos émisi gas rumah kaca, polusi cai sareng logam beurat taneuh anu kaleuleuwihan mangrupikeun masalah lingkungan umum anu disanghareupan ku dunya.Es...
    Maca deui
  • Waterproofing gudang Cheng Du Grain Group Co., Ltd.

    Kaamanan pangan mangrupikeun pondasi pangwangunan ékonomi.Panyimpenan gandum ngagaduhan syarat anu luhur pisan pikeun tahan-lembab sareng tahan bocor tina gudang.Coil aspal SBS tradisional ngagaduhan bahaya seuneu anu hébat nalika prosés konstruksi.Pikeun pangwangunan ...
    Maca deui
  • Panyadia Bahan Waterproof pikeun Cheng Du 2021 FISU World University Games

    Universiade ka-31 bakal dilaksanakeun dina 18 Agustus 2021 di Chengdu, kampung halaman panda.Trump Eco Téhnologi Co., Ltd.nyaéta perusahaan lokal di Chengdu.Rooted dina industri waterproof pikeun leuwih ti 35 taun.Kalayan kualitas anu saé sareng jasa anu saé, éta parantos kéngingkeun pangakuan sareng kapercayaan ...
    Maca deui
  • Skala pasar poliétilén kapadetan luhur tumuwuh dina tungtung 2026

    Pasar HDPE global hargana $ 63.5 milyar dina 2017 sareng diperkirakeun ngahontal $ 87.5 milyar ku 2026, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa sakitar 4.32% salami periode ramalan.Poliétilén kapadetan luhur (HDPE) nyaéta polimér termoplastik anu didamel tina monomér étiléna anu didamel tina nat...
    Maca deui
  • High-dénsitas poliétilén (HDPE) prospek pasar geomembrane, faktor ngembangkeun, kasempetan panganyarna na ramalan 2027 |GSE Holdings, AGRU, Solmax, JUTA

    Los Angeles, AS: Laporan Pasar Geomembrane Global High Density Polyethylene (HDPE) nyayogikeun intelijen anu saé anu ngamungkinkeun para pamilon pasar bersaing saé sareng pesaing anu paling hese dumasar kana kamekaran, penjualan sareng faktor penting sanés.Salian dinamika pasar konci (kaasup ...
    Maca deui
  • Ku 2026, pasar bahan geosynthetic bakal ngahontal US $ 45,25 milyar;pamakéan masif bahan wangunan sustainable pikeun ngamajukeun tumuwuhna: Fortune Business Insight™

    2 April 2020, Pune (GLOBE NEWSWIRE)-Skala pasar bahan geosintétik global bakal nampi perhatian kusabab ningkatna panggunaan bahan wangunan anu lestari.Sistem bumi ngirangan panggunaan bahan alami (sapertos agrégat sareng keusik), ku kituna nyederhanakeun kagiatan konstruksi ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2