SOLUSI ONE STOP

  • PRODUCTS OPTIONS

    PILIHAN PRODUK

    TPO PVC EPDM mémbran jeung bertulang, timer napel & homogen.HDPE LLDPE geomembrane kalawan tékstur, lemes & finish keusik.
  • ALL ACCESSORIES

    ALL AKSESORI

    Nyadiakeun sagala asesoris sistem waterproofing, kayaning fastener, sealants, welders, barang prefabricated jsb.
  • SERVICE

    PELAYANAN

    Nyadiakeun jasa desain, latihan rojongan teknis, sanggeus diobral jsb.

Saha urang

  • 7d0b70a0
ab_ic.png

Nyadiakeun Sadaya Mémbran Roofing, Liners Tambak, Asesoris & Solusi Waterproofing

Trump Eco Technology Co, Ltd.Pausahaan mimiti supplying solusi waterproofing saprak 1983 sarta dimimitian manufaktur solusi waterproofing sorangan saprak 2001. Kalawan ibukota didaptarkeun US $ 15million sarta sanggeus leuwih 30 taun pangwangunan, parusahaan boga tim panalungtikan ilmiah kuat.

  • 15.000 sqmWewengkon Pabrik
  • $15 JutaModal kadaptar
  • 1000+Réngsé proyék
  • 1983Diadegkeun

Paménta Sampel Gratis

Salaku produsén profésional sarta geus ngalakonan di industri waterproof leuwih ti 35 taun, kami nyadiakeun "sampel bébas"