Self Adhesive Mémbran Liner pikeun Gedong Proyék Pinding Waterproof

Mémbran mesek & iteuk (self-adhesive).

Mangpaat

 

● Tipe Bahan: (TPO.PVC,EPDM,EVA jsb) Self napel
● Kandel: 1.0mm(40mil),1.2mm(45mil), 1.5mm(60mil) atawa ngaropéa
● Lebar: 2m (6.6ft), 3m(10ft), 4m(13ft) atawa ngaropéa
● Warna: Bodas, Gray atawa ngaropéa
● Standar: GRI-GM13, CE, ISO9001


Bubuka produk

Tag produk

KÉSÉLÉNTÉK(KEUNGGULAN DIRI

Peel&Stick (self-adhesive) mangrupikeun jinis solusi pamasangan énggal.Kauntungannana pangbadagna nyaéta yén euweuh las diperlukeun salila instalasi, ngan timer napel beungkeutan lapisan diperlukeun.Merenah tur praktis, efisiensi tinggi, nyimpen waragad kuli.Hal ieu loba dipaké dina waterproofing hateup, wangunan waterproofing basement, waterproofing sudut, leakage repairing cai jeung tempat séjén.Urang nyadiakeun TPO timer napel geomembranes, PVC timer napel geomembranes sarta tipe séjén geomembranes timer napel.Kualitas na alus teuing jeung craftsmanship exquisite bakal pangawal proyék Anjeun.

Harta anu diuji METODE UJI UNIT
METRIK BASA INGGRIS
NILAI
BASA SUNDA(METRIC
20PV 30PV 40PV 50PV 60PV
Kandel ADTM D 5199 mil (mm) 20±1 (0,51±0,03) 30±1,5 (0,76±0,04) 40±2 (1.02±0.05) 50±2,5 (1,27±0,06) 60±3 (1.52±0.08)
Sifat tensile:
Kakuatan dina istirahat
Elongation
Modulus @ 100%
ASTM D 882 Min lbs/in (kN/m)
%
lbs/in (kN/m)
48 (8.4)
360
21 (3.7)
73(12.8)
380
32 (5.6)
97(17)
430
40 (7.0)
116 (20.3)
430
50 (8.8)
137(24.0)
450
60 (10.5)
Kakuatan cimata ASTM D 1004 mnt HIJI) 6(27) 8(35) 10 (44) 13(58) 15 (67)
Stabilitas dimensi ASTM D1204 Max Chg % 4 3 3 3 3
Dampak suhu rendah ASTM D 1790 Pass °F(°C) -15 (-26) -20 (-29) -20 (-29) -20 (-29) -20 (-29)
PILIHAN INDEKS
Gravitasi husus ASTM D 792 Biasa g/cc 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2
Ekstraksi Cai% leungitna (Max) ASTM D 1239 Max
Karugian
% 0.15 0.15 0.2 0.2 0.2
Rata Beurat Molekul Plasticizer ASTM D 2124 400 400 400 400 400
Votatility Loss% leungitna (Max) ASTM D 1203 Max Loss % 0.9 0.7 0.5 0.5 0.5
Panguburan Taneuh
Pegat kakuatan
Elongation
Modulus @ 100%
G160 max chg %
%
%
5
20
20
5
20
20
5
20
20
5
20
20
5
20
20
Résistansi Hidrostatik ASTM D 751 mnt psi (kpa) 68(470) 100 (690) 120(830) 150 (1030) 180 (1240)
KALIMAH KALIMAH
Kakuatan geser ASTM 882 D mnt lbs/in (kN/m) 38.4(6.7) 58.4(10) 77.6(14) 96(17) 116(20)
Kakuatan mesek ASTM 882 D mnt lbs/in (kN/m) 12.5(2.2) 15 (2.6) 15 (2.6) 15 (2.6) 15 (2.6)
Data ieu disayogikeun pikeun tujuan inpormasi wungkul.Trump Eco henteu masihan jaminan ngeunaan kasesuaian atanapi kabugaran pikeun panggunaan khusus atanapi kamampuan produk anu dimaksud, henteu aya jaminan hasil anu nyugemakeun tina ngandelkeun inpormasi atanapi rekomendasi anu aya sareng nolak sadaya tanggung jawab tina karugian atanapi karusakan.Inpormasi ieu tiasa robih tanpa aya bewara,

APLIKASI

  • waterproofing wangunan industri jeung sipil.
  • Geosynthetic liner pikeun kolam renang, saluran, sistem irigasi.
  • Cocog jeung proyék-proyék merlukeun kinerja tinggi dina durability, anti korosi jeung pencegahan distorsi.
H6f02eb2076fc454a9279a4d27a6b493ey
556565656

Naha Milih Kami

  • harga kalapa.
  • Nyadiakeun solusi waterproofing saprak 1983.
  • Urang konsentrasi dina kualitas layanan jeung kaahlian profésional
  • Pabrikan geosynthetics & bahan waterproofing makromolekul saprak 2001.
  • jasa 24/7 sadia.
  • Sampel gratis.
  • Pariksa pabrik online.
  • Dina waktos pangiriman.
  • Standar ASTM CE CRI.
  • urutan OEM téh bisa ditarima.
  • Tim R&D profésional.

Fitur

  • kakuatan tensile kuat, elongation tinggi, stabilitas dimensi alus sanggeus perlakuan panas.
  • Kalenturan anu saé dina suhu rendah, résistansi anu saé pikeun suhu lemah sareng luhur.
  • Résistansi anu saé pikeun dampak sareng perforation.
  • résistansi alus teuing pikeun etching kimiawi.
  • Fireproof: mémbran extinguish langsung saatos jauh ti sumber seuneu.
  • Adhesion kuat kana substrat: konstruksi gampang jeung gancang tanpa polusi.
  • résistansi alus teuing pikeun sepuh, umur layanan panjang.
  • hirup Service: leuwih ti 20 taun salaku hateup bahan waterproof, leuwih ti 50years lamun dipaké dina waterproof jero taneuh.
  • Proyék ngalereskeun: Ngalereskeun tempat karusakan wungkul sareng ngirangan biaya perbaikan.
  • Rupa-rupa kelir sadia.

工厂1

87d3eb4d

dsadfa

工厂3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali