Diobral PVC Mémbran pikeun Roofing sarta Gedong waterproof

Mémbran hateup PVC

Mangpaat

 

● Tipe: bertulang, Fleece Nyieun, Self napel, homogen
● Kandel: 1.0mm (40mil), 1.2mm (45mil), 1.5mm (60mil) atawa ngaropéa
● Lebar: 2m (6.6ft), 3m (10ft), 4m (13ft) atanapi ngaropéa
● Warna: Bodas, Gray atawa ngaropéa
● Standar: GRI-GM13, CE, ISO9001


Bubuka produk

Tag produk

PVC geomembrane

PVC geomembrane mangrupakeun thermoplastic waterproofing geomembrane kacida fléksibel dijieun tina campuran sanyawa vinyl, plasticizers na sabilizers.Aranjeunna jawaban anjeun upami anjeun kedah nutupan subgrade anjeun gancang.Kalawan custom fit panels prefabricated nepi ka 40.000 sq.. ft kami mindeng nutupan subgrade nu leuwih gancang ti kontraktor nu bisa nyiapkeun eta, ngajaga investasi subgrade berharga Anjeun!

Geomembranes PVC nawiskeun kabocoran anu saé, abrasion, sareng résistansi cimata sareng dianggo pikeun nyegah kontaminan asup kana cai taneuh pikeun ngawétkeun sumber cai anu tiasa diinum.Rupa-rupa kasaluyuan kimiawi ogé ngajadikeun éta pilihan pangalusna pikeun aplikasi geomembrane dikubur.

Harta anu diuji METODE UJI UNIT
METRIK BASA INGGRIS
NILAI
BASA SUNDA(METRIC
20PV 30PV 40PV 50PV 60PV
Kandel ADTM D 5199 mil (mm) 20±1 (0,51±0,03) 30±1,5 (0,76±0,04) 40±2 (1.02±0.05) 50±2,5 (1,27±0,06) 60±3 (1.52±0.08)
Sifat tensile:
Kakuatan dina istirahat
Elongation
Modulus @ 100%
ASTM D 882 Min lbs/in (kN/m)
%
lbs/in (kN/m)
48 (8.4)
360
21 (3.7)
73(12.8)
380
32 (5.6)
97(17)
430
40 (7.0)
116 (20.3)
430
50 (8.8)
137(24.0)
450
60 (10.5)
Kakuatan cimata ASTM D 1004 mnt HIJI) 6(27) 8(35) 10 (44) 13(58) 15 (67)
Stabilitas dimensi ASTM D1204 Max Chg % 4 3 3 3 3
Dampak suhu rendah ASTM D 1790 Pass °F(°C) -15 (-26) -20 (-29) -20 (-29) -20 (-29) -20 (-29)
PILIHAN INDEKS
Gravitasi husus ASTM D 792 Biasa g/cc 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2
Ekstraksi Cai% leungitna (Max) ASTM D 1239 Max
Karugian
% 0.15 0.15 0.2 0.2 0.2
Rata Beurat Molekul Plasticizer ASTM D 2124 400 400 400 400 400
Votatility Loss% leungitna (Max) ASTM D 1203 Max Loss % 0.9 0.7 0.5 0.5 0.5
Panguburan Taneuh
Pegat kakuatan
Elongation
Modulus @ 100%
G160 max chg %
%
%
5
20
20
5
20
20
5
20
20
5
20
20
5
20
20
Résistansi Hidrostatik ASTM D 751 mnt psi (kpa) 68(470) 100 (690) 120(830) 150 (1030) 180 (1240)
KALIMAH KALIMAH
Kakuatan geser ASTM 882 D mnt lbs/in (kN/m) 38.4(6.7) 58.4(10) 77.6(14) 96(17) 116(20)
Kakuatan mesek ASTM 882 D mnt lbs/in (kN/m) 12.5(2.2) 15 (2.6) 15 (2.6) 15 (2.6) 15 (2.6)
Data ieu disayogikeun pikeun tujuan inpormasi wungkul.Trump Eco henteu masihan jaminan ngeunaan kasesuaian atanapi kabugaran pikeun panggunaan khusus atanapi kamampuan produk anu dimaksud, henteu aya jaminan hasil anu nyugemakeun tina ngandelkeun inpormasi atanapi rekomendasi anu aya sareng nolak sadaya tanggung jawab tina karugian atanapi karusakan.Inpormasi ieu tiasa robih tanpa aya bewara,

APLIKASI

  • Kolam irigasi, saluran, solokan & waduk cai.
  • Tambang tumpukan leach & slag tailing balong.
  • Lapangan golf & balong hiasan.
  • Sél TPA, panutup & tutup.
  • Laguna cai limbah.
  • Sél / sistem wadah sekundér.
  • Ngawadahan cair.
  • Ngawadahan lingkungan.
  • Remediasi Taneuh.
  • Ngawadahan Runtah Sato.
  • Pertambangan-Heap Leach & Slag Tailings.
  • Liners pikeun Lapangan Golf & Tambak Dekoratif.
  • Waduk Cai Inuman.
  • Tangki Linings.
  • Brine & Aplikasi Cai olahan.
  • Cai & Pangolahan Limbah & Ngawadahan.
  • Aplikasi Industri.
  • Ngawadahan Lingkungan.
  • Remediasi Taneuh.
tpo
H6f02eb2076fc454a9279a4d27a6b493ey
TPO 应用4
KJLJ
Accessory
Accessory1

Naha Milih Kami

  • Tim profésional

    Langkung ti 35 taun pangalaman, kami salawasna tiasa mendakan solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

  • Tanggapan Gancang

    24*7 palayanan.

    Anjeun bakal salawasna meunang jawaban dina 6 jam.

  • Amanah

    Urang janji pikeun nyadiakeun produk sakumaha per sampel sarta sarat anjeun, moal curang klien nanaon.

  • Solusi One Stop

    Ti mimiti nepi ka ahir, urang ngurus unggal hambalan dina proyék Anjeun.

  • Sampel Gratis sareng Kustomisasi Tinggi

    Sampel bakal gratis kanggo anjeun, sareng liner produk sakumaha ukuran hateup sareng balong anjeun.

  • Bébas Service Niley-ditambahkeun

    Milarian solusi anjeun mangrupikeun léngkah anu munggaran, langkung seueur jasa (rojongan téknis, pituduh konstruksi jsb) bakal nyayogikeun anjeun pas.

Fitur

  • Gampang molding atanapi shaping.
  • Durability dina sagala kaayaan lingkungan.
  • Kakuatan mékanis anu saé sareng kateguhan.
  • kakuatan cimata pohara alus sarta elongation.
  • résistansi alus teuing pikeun abrasion.
  • Panghalang alus pikeun Uap.
  • Unggul tahan UV.
  • Sipat impermeable pohara alus.
PVC type
cca6bd83

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali