Ihtisar

Pedaran singket

Trump Eco Technology Co, Ltd.Pausahaan mimiti supplying solusi waterproofing saprak 1983 sarta dimimitian manufaktur solusi waterproofing sorangan saprak 2001. Kalawan ibukota kadaptar ti US $ 15million sarta sanggeus leuwih 30 taun pangwangunan, parusahaan boga tim panalungtikan ilmiah kuat, infrastruktur produksi canggih jeung prosés, ketat. sistem manajemen kualitas sarta sistem kontrol ongkos canggih.Sadaya produk sapinuhna patuh kana ASTM, GRI, CE sareng standar internasional anu sanés.

Produk kualitas ieu utamina kalebet HDPE geomembrane, mémbran PVC, mémbran TPO, geotextile sareng bahan tahan cai anu sanés.Produk anu loba dipaké dina aquaculture, TPA, pertambangan, conservancy cai, waterproofing wangunan jeung proyék waterproofing lianna.Kami parantos ngawangun reputasi kami sareng nampi kapercayaan para nasabah ku terus-terusan nyayogikeun barang-barang kualitas anu saé.

Salila sababaraha taun kami parantos ngawangun pangaweruh produk anu luar biasa.Kami tiasa ngabantosan anjeun naséhat profésional sareng nyayogikeun solusi anu leres pikeun proyék anjeun pikeun mastikeun waktos parantosan.

sas

Daya saing

Kusabab

Nyadiakeun solusi waterproofing saprak 1983.

$juta +

Langkung ti 15 juta modal kadaptar

Wewengkon Pabrik

+

Proyék réngsé

Anjeun damel sareng tim profésional

edd80da6
070c424b
520fe32c
a8aca57a
b46cca92
cca6bd83

Contact us pikeun inpo nu leuwih lengkep