Keusik finish HDPE geomembrane pikeun waterproof

Mangpaat

 
● Pilihan Bahan:HDPE,LLDPE MDPE TPO PVC EPDM jsb
● Kandel: 1.0mm(40mil),1.2mm(45mil), 1.5mm(60mil)2.0mm(80mil) atawa ngaropéa
● Width: 5.8m (19ft), 8m (26ft), atawa ngaropéa
● Warna: Hideung, Bodas, Greyor ngaropéa
● Standar: GRI13, CE ISO9001

Bubuka produk

Tag produk

Mémbran waterproof timer napel

Dijieunna tina poliétilén dénsitas luhur (HDPE) lambar, polimér réaksi kuat mémbran timer napel na isolasi husus lapisan pelindung mémbran.Ieu mangrupakeun jenis multi-lapisan bahan waterproof komposit jeung kinerja unggul husus dikembangkeun pikeun bagian tina proyék bawah tanah anu kudu diwangun ku metoda pre paving.Bahanna gaduh kakuatan tensile anu saé sareng kakuatan cimata.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina bahan waterproof kalawan kinerja alus teuing di rékayasa bawah tanah.

Dina aksi tekanan, pilem polimér timer napel jeung slurry semén tanpa setting awal dina beton bakal ngarayap ngaliwatan lapisan anti adhesion pikeun ngabentuk hiji beungkeut interpenetrating éféktif jeung gaya antarmolekul badag.Saatos beton solidified, celah antara mémbran waterproof polimér timer napel jeung struktur utama disegel permanén ka extent maksimum, sarta saluran channeling cai sagemblengna ngaleungitkeun.

No. Barang Nilai baku
1 Tegangan /(N/50mm) ≥ 600
2 Elongation (%) ≥ 400
3 Kakuatan sobek batang paku (N) ≥ 400
4 Résistansi kana saluran cai (gradién hidrolik) Henteu aya saluran cai dina 0.8MPa / 35mm salami 4 jam
5 Kalenturan suhu rendah Taya retakan dina lapisan napel - 25 ℃
6 Kakuatan mesek kalawan beton tanpa perlakuan /(N/mm)≥ 1.5
7 Kakuatan mesek kalawan beton sanggeus sepuh termal/(N/mm) ≥ 1.0
8 Kakuatan mesek kalawan beton sanggeus perlakuan UV / (N / mm) ≥ 1.0
9 lalawanan panas Taya kapindahan, aliran sarta dieunakeun dina 80 ℃ salila 2h

APLIKASI

Diterapkeun kana konstruksi rékayasa waterproof sareng beueus pikeun sababaraha gedong bawah tanah, depot guha, torowongan, subway sareng gedong konstruksi kotamadya anu sanés.

Panjelasan Produk

HDPE polimér mémbran timer napel (non-bitumen basis) lambar waterproof dijieunna tina rupa-rupa polimér
lambar salaku bahan dasar ditutupan ku hiji lapisan timer napel na kalawan mémbran isolasi atawa lapisan keusik salaku isolatinglayer nu.Leuwih ti éta, lambar polimér ngawengku rupa plastik kayaning HDPE, TPO, PVC, EVA, ECB, sarta elastomer kayaning EPDM.

212
333
223
Non2
225
1556

fitur produk

(1) Bentuk "kulit-tipe" pangaruh waterproof, eradicating channeling cai.

(2) Nalika mumpuni, langsung ngumpul tulangan jeung tuang beton struktural.

(3) konstruksi merenah, jaman konstruksi pondok.

(4) Tusukan résistansi anu saé sareng cuaca, sareng umur panjang.

(5) Pangaruh beungkeutan anu saé.

121
465
133
468
1333
656

Aplikasi

(1) Karya kotamadya: Stasion subway sareng torowongan subway.

(2) Jalan Raya: torowongan jalan raya.

(3) karéta-speed tinggi: karéta-speed tinggi ngajalankeun torowongan

(4) Wangunan industri jeung sipil: basement basement slab na témbok sisi diwangun dina metoda pencegahan éksternal na pasting internal.

n9
N8
non4
non5
9889
312
2131

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali