Pasokan Pabrik GM 13 Standar Geomembrane Liner 1.0mm(40mil) pikeun Proyék Pinding balong

HDPE Geomembrane (High-Density Poliétilén) 40mil-1.0mm

Mangpaat

 

● Surface Tipe: Lemes, Textured, Pasir finish
● Pilihan Bahan:HDPE,LLDPE MDPE jsb
● Kandel: 1.0mm(40mil),1.2mm(45mil), 1.5mm(60mil)2.0mm(80mil) atawa ngaropéa
● Width: 5.8m (19ft), 8m (26ft), atawa ngaropéa
● Warna: Hideung, Bodas atawa ngaropéa
● Standar: GRI-GM13, CE, ISO9001


Bubuka produk

Tag produk

HDPE GEOMEMMBRANE

HDPE dipikanyaho pikeun rasio kakuatan-ka-dénsitas anu luhur. Kapadetan HDPE tiasa dibasajankeun 930 dugi ka 970 kg / m3.Sanajan dénsitas HDPE ngan saeutik leuwih luhur batan poliétilén low-dénsitas, HDPE boga branching saeutik, mere eta gaya antarmolekul kuat sarta kakuatan tensile ti LDPE.Beda kakuatan ngaleuwihan bédana dénsitas, méré HDPE kakuatan husus nu leuwih luhur. Éta ogé harder tur leuwih opak sarta bisa tahan hawa rada luhur (120 °C / 248 °F pikeun période pondok).Poliétilén kapadetan luhur, teu saperti polipropilén, teu bisa nahan kaayaan autoklaf nu ilaharna diperlukeun.Kurangna cabang dipastikeun ku pilihan katalis anu pas (contona, katalis Ziegler-Natta) sareng kaayaan réaksi.

Harta anu diuji METODE UJI Frékuénsi UNIT
METRIK BASA INGGRIS
NILAI
BASA SUNDA(METRIC
Kandel
Bacaan individu panghandapna
ADTM D 5199 ngagugulung eurih mil (mm) 40 (1.00
36 (0.90)
Kapadetan ASTM D1503 200.000 pon (90.000 kg) g/m³ (mil) 0.94
Sipat tensile (unggal arah
Kakuatan dina istirahat
Kakuatan dina ngahasilkeun
Elongation dina putus
Elongation na ngahasilkeun
ASTM D 6692, Tipe IV
Dumbbell, 2 ipm
(50mm/mnt)
GL 2.0 mnt (50mm)
GL1.3min (33mm)
200.000 ibs (90.000 kg) lb/lebar (N/mm)
lb/lebar (N/mm)
%
%
152(27)
84(15)
700
12
Résistansi cimata ASTM D 1004 45.000 ibs (20.000 kg) HIJI) 28 (125)
Résistansi tusukan ASTM D 4833 45.000 ibs (20.000 kg) HIJI) 72(320)
Kandungan Karbon Hideung ASTM D 1063 * / 4218 20.000 ibs (9.000 kg) %(rentang) 2.0-3.0
Caron Hideung dispersi ASTM D 5596 45.000 ibs (20.000 kg) Catetan
Kiyeu beban Tensile Constant ASTM D 5397
Appdenix
20.000 ibs (9.000 kg) hr 300
Waktu Induksi Oksidatif ASTM D 3895, 200 ℃
O2, atm
20.000 ibs (9.000 kg) min > 100
DIMESIONS ROLL has
Gulung Panjang ft (m) 164.04 (50)
Gulungan Lebar ft (m) 19.68 (6)
Roll Area ft²(m²) 3229.17 (300)
Catetan
** Panjang sareng lebar gulungan gaduh torsi ± 1%
** Sadaya geomembranes gaduh stabilitas diménsi ± 2% nalika diuji dumasar kana ASTM 1204 sareng 1204 sareng LTB <-77 ° C nalika diuji dumasar kana ASTM D746
Data ieu disayogikeun pikeun tujuan inpormasi wungkul.Trump Eco henteu masihan jaminan ngeunaan kasesuaian atanapi kabugaran pikeun panggunaan khusus atanapi kamampuan produk anu dimaksud, henteu aya jaminan hasil anu nyugemakeun tina ngandelkeun inpormasi atanapi rekomendasi anu aya sareng nolak sadaya tanggung jawab tina karugian atanapi karusakan.Inpormasi ieu tiasa robih tanpa aya bewara,

APLIKASI

  • Kolam irigasi, saluran, solokan & waduk cai.
  • Tambang tumpukan leach & slag tailing balong.
  • Lapangan golf & balong hiasan.
  • Sél TPA, panutup & tutup.
  • Laguna cai limbah.
  • Sél / sistem wadah sekundér.
  • Ngawadahan cair.
  • Ngawadahan lingkungan.
  • Remediasi Taneuh.
1
3
2
4

Naha Milih Kami

Langkung ti 35 taun pangalaman manufaktur,
Tim téknis sareng jasa profésional
Suplai sagala jinis waterproofing geomemrbrane
Cék pabrik online ditampi
requests ngaropéa nu tampi.
HDPE geomembrane, TPO, PVC, mémbran EPDM dijual

CATATAN Téknis

  • HDPE mangrupikeun produk anu téknis pisan pikeun dianggo.Ieu kudu dipasang ku teknisi las Certified ngagunakeun parabot las husus pikeun mastikeun kinerja.
  • Pamasanganna sénsitip kana suhu sareng cuaca goréng.
  • 40 mil HDPE liner merlukeun usaha tambahan pikeun mastikeun yén subgrade aya dina kaayaan alus teuing.Cocog salaku paningkatan tina produk sapertos 20 mil RPE pikeun pamasangan anu langkung ageung, sareng mangrupikeun liner wadah sekundér anu saé dina sistem multi-lapisan (contona.:subgrade, lapisan geotextile, lapisan HDPE 40 mil, lapisan bersih drainase, lapisan HDPE 60 mil, lapisan geotextile, eusian.)

Fitur

  • Koéfisién anti rembesan luhur 1x10-17cm/s.
  • Panas sareng résistansi tiis anu saé, suhu lingkungan operasi dugi ka -70 ° C-110 ° C.
  • stabilitas kimiawi alus teuing, bisa nolak korosi asam kuat, alkali jeung minyak.
  • Kalawan kakuatan tensile alus, bisa minuhan standar luhur sarat proyék.
  • Kalawan lalawanan iklim kuat sarta sipat anti sepuh.
  • Kalawan kakuatan tensile kuat sarta elongation di putus, bisa dipaké dina kaayaan pisan géologis jeung iklim.
  • Adaptasi kana galur pakampungan géologis henteu rata.

工厂1

87d3eb4d

dsadfa

工厂3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali